Thuiskomen in Noord Portugal

Vakantie, we gaan weer klussen!
Vakantie, we gaan weer klussen!
maart 1, 2018
De badkamer, van nachtmerrie naar droom!
De badkamer, van nachtmerrie naar droom!
maart 15, 2018
holiday home restyling

Thuis komen in Noord-Portugal

Easy Living Portugal gaat in mei beginnen met de bouw van moderne energie zuinige huizen in Noord-Portugal. Het onder architectuur ontworpen huis staat prachtig in de rustieke en groene omgeving van Noord-Portugal en biedt een weids uitzicht over de omgeving.

Easy Living Portugal is erop gericht om de kopers zoveel mogelijk te ontzorgen met betrekking tot de bouw en aankoop van de woning. Maar daar stopt het niet: gedurende 1 jaar na aankoop kunt u rekenen op intensieve begeleiding bij alle zaken die u tegenkomt. Daarna zult u hier minder behoefte aan hebben omdat alle wezenlijke zaken zijn geregeld. Zij zijn echter niet weg en dus daarna ook beschikbaar voor advies.

Nu is de aankoop van een huis één ding, maar we kunnen ons voorstellen dat u óók graag ondersteuning zou willen hebben voor de inrichting van de woning of wellicht wilt u dit volledig uitbesteden. Dat is echter niet hun specialiteit en de schoenmaker dient bij zijn leest te blijven, nietwaar?

Holiday Home Restyling

Daarvoor komen wij in beeld, Holiday Home Restyling  gaat samen met u kijken naar u wensen en smaak. Wellicht dat u ook eens uit uw (oude) comfort zone wilt stappen en totaal iets anders wilt dan uw huidige interieur. Iets dat ook bij de stijl van het huis past zonder dat het onpersoonlijk wordt. Het moet namelijk wel als thuis gaan aanvoelen.

Door bijvoorbeeld gebruik te maken van lichte en natuurlijke materialen haalt u de mediterraanse invloeden in huis. Een combinatie van hout en riet samen met strakke lijnen zorgen voor een warme uitstraling. Op de bijgevoegde impressies ziet u een voorbeeld van hoe het zou kunnen worden, waarbij ook aandacht wordt besteed aan het lichtplan.

Holiday Home Restyling zal samen met u vanuit Nederland of België de ontwerpen maken, materialen en meubels uitzoeken. Daarna kan Holiday Home Restyling er zelf voor zorgen dat het interieur conform sfeer en stijl. Dit wordt afgewerkt zoals besproken in de kwaliteit zoals u het gewend bent.

Voor meer informatie maak vrijblijvend een afspraak.

Thuiskomen in Noord Portugal