De badkamer, van nachtmerrie naar droom!

holiday home restyling
Thuiskomen in Noord Portugal
maart 3, 2018
Een beter rendement uit uw second home, het kan echt!
Een beter rendement uit uw second home, het kan echt!
maart 26, 2018
De badkamer, van nachtmerrie naar droom!

De badkamer, van nachtmerrie naar droom!

De badkamer kan de grootste nachtmerrie zijn voor de eigenaren van een tweede huis. Lekkages, schimmel, loslatende voegen, kapotte tegels en kalkaanslag. Om zo maar eens wat te noemen. En dan hebben we het nog niet gehad over het vele werk om het schoon te houden, door u zelf of een schoonmaakdienst.

De badkamer is één van de ruimtes die het meest intensief wordt gebruikt en aan de grootste slijtage onderhevig is. Maar voor de huurder van een vakantiewoning is de badkamer één van de belangrijkste ruimte voor zijn ervaring van luxe en comfort.

Een badkamer renoveren loopt al snel in de papieren en daarom is het ook belangrijk dat deze investering lang mee gaat en niet na 5 jaar opnieuw moet gebeuren. Kies daarom ook voor de juiste materialen.

Betenlook

Betonlook stucwerk is een mooie oplossing voor de badkamer in vakantiewoningen. Betonlook stucwerk is een wandafwerking die zeer stijlvol, modern en industrieel is en prachtig gecombineerd kan worden bij strakke witte wanden, wit sanitair en natuurlijke materialen en accessoires. Een wandafwerking met betonlook kan ook worden toegepast op de vloer, wc, douches, keukens, of andere natte ruimtes in plaats van tegelwerk.

Een betonlook wandafwerking is keihard en kan wel tegen een stootje. Deze slijtvaste afwerking is alkalisch en niet gevoelig voor schimmel en bacteriën en is kleur vast. Zo zijn er veel voordelen van deze stucsoort op de muren. Dit product kan zelfs over het oude tegelwerk worden aangebracht en is verwijdering van tegels niet nodig, mits de wandtegels los zitten. Het is ook mogelijk om een badkamermeubel of wastafel van MDF met betonlook af te werken.

Om de badkamer helemaal af te maken mag een lekkere geur niet missen. Zet een mooi flesje met geurstokjes in de badkamer. Zorg voor schone, witte handdoeken en voor lekker geurende doucheproducten.

Als je zelf niet de tijd, kunde of zin hebt om dit zelf uit te voeren is Holiday Home Restyling een oplossing voor u. Een partij waar u in uw eigen taal afspraken mee maakt. Tevens worden alle tekeningen, materialen, meubelen en voorstellen in Nederland of België vooraf met u besproken en uitgezocht.
Als alle ontwerpen klaar zijn doet Holiday Home Restyling zelf de uitvoering op uw locatie!

Zo wordt een nachtmerrie een droom van een badkamer!