Renovatie vakantiewoning buitenland

tweede woning in het buitenland
4 Tips rendement tweede woning in het buitenland
oktober 24, 2018
Verhuur Airbnb
Verhuur naar een hoger niveau tillen
mei 16, 2019
renovatie vakantiewoning buitenland

Renovatie vakantiewoning buitenland

Vakantiewoningen

Vakantiewoningen zijn er in alle soorten en maten en tevens dienen ze verschillende doelen. De ene heeft een vakantiewoning puur voor eigen gebruik en de ander gaat voor het rendement. Vaak genoeg is het een combinatie van beide.

Maar voor welk doel je een vakantiewoning hebt, niemand wilt graag een gedateerde vakantiewoning met achterstallig onderhoud. Dat heeft een direct effect op je eigen woongenot of dat van je gasten.

Helaas is het niet aan iedereen gegeven om een vakantiewoning zelf te verbouwen, renoveren en/of restylen. Van alles kan hiervan de oorzaak zijn. Je bent gewoon niet handig, geen zin en of geen tijd.

Oplossing

Dan is Holiday Home Restyling de oplossing. Wij renoveren vakantiewoningen in het buitenland. Je hebt dan geen gedoe met buitenlandse aannemers die je niet kent en moeilijk kan vertrouwen. Wij zijn een partij die letterlijk en figuurlijk dezelfde taal spreek.

Het maakt niet uit of jezelf in het buitenland of in Nederland verblijf. Samen gaan we een plan van aanpak maken en je wensen in kaart brengen. Dat gaat Holiday Home Restyling uitwerken. Ook hierin kunnen we zover gaan als dat je zelf wenst. Van een eenvoudige inventarisatie tot 3D visuals. Daarnaast kunnen we door middel van Virtual Reality laten zien hoe het eindresultaat gaat worden.

Wacht niet te lang met het renoveren van een vakantiewoning. Zeker als je de vakantiewoning hebt voor het rendement. Vaak kan één slechte recensie al van invloed zijn op je huur inkomsten. Zie daarna je reputatie maar weer op te bouwen!

Maatwerk

Het verbouwen, renoveren en/of restylen van een vakantiewoning is maatwerk. Juist omdat een vakantiewoning verschillende doelen kan dienen zoals eerder besproken. Met name voor het interieur is het erg belangrijk om rekening te houden of je de vakantiewoning voor eigen gebruik heb of juist voor de verhuur.

Holiday Home Restyling is specialist op het gebied van vakantiewoning interieur. Wij kunnen u vertellen welke materialen wel en niet geschikt zijn. Natuurlijk is bij verhuur belangrijk om te weten wat de doelgroep is.

Investeren

Het liefst zouden we willen zeggen dat er voor iedere portemonnee mogelijkheden zijn maar dat is niet zo. Als de vakantiewoning voor de verhuur is en u huuropbrengsten heeft, staan daar tegenover ook investeringen. Niet alleen de aanschaf van een vakantiewoning hoort daarbij maar ook het onderhoud en na een tijdje ook de vernieuwing.
Deze investering wordt gelukkig wel snel terug verdiend. Een gerestylede vakantiewoning heeft een hogere huuropbrengst. Enerzijds doordat de per week of per dag prijs verhoogd kan worden maar ook door een hogere bezettingsgraad.

Holiday Home Restyling

Holiday Home Restyling is gespecialiseerd op de inrichting van vakantiewoningen in het buitenland. Wij kunnen u helpen om van ontwerpfase tot en met de uitvoering uw vakantiewoning helemaal in stijl te brengen naar de wensen van de vakantieganger en eigenaar.

Zorg dat u bij de aankoop van een vakantiewoning rekening houdt met een budget voor de inrichting van de vakantiewoning. Dit is net zo bepalend voor het rendement als de vakantiewoning zelf!